Relax in een privé sauna bij SOAK Amsterdam - Weekends in Amsterdam Skip to main content
Kom tot rust in de privé sauna's van SOAK Urban Wellness in Amsterdam.

Relax in een privé sauna bij SOAK Urban Wellness Amsterdam

Door Mathilde Simon
september 30, 2020

Heb jij al gehoord van deze super luxe privé sauna in Amsterdam? Natuurlijk zit Amsterdam vol met toffe wellness plekken met sauna’s, massages, zwembaden en noem maar op. Maar hoe fijn is het om de sauna’s helemaal tot je eigen beschikking te hebben? 

 

SOAK Urban Wellness Amsterdam

Kom tot rust in de privé sauna's van SOAK Urban Wellness in Amsterdam.

SOAK Urban Wellness vind je in acht gerecyclede zeecontainers, die zijn omgetoverd tot een echte oase van rust. Je kunt hier niet alleen genieten van de infrarood sauna, de tanning booth of de massages, maar je kan er ook een privé wellness studio huren. Hoe tof is dat?

 

Privé Wellness Studio

De Privé Wellness Studio is 35 m2 en geschikt voor twee personen. In de studio vind je een Finse sauna, een eucalyptus stoomcabine, warme en koude douches, voetenbadjes, bedjes en een patio om een frisse neus te halen.

Badjassen, handdoeken en slippers zitten altijd inbegrepen en voor een extra bedrag kun je een DIY-wellness pakket aanschaffen, gevuld met een heerlijk kleimasker, scrub, huidolie en badzout.

De pakketten

2 uur Privé Wellness Studio – €119

2 uur Privé Wellness Studio Premium – €149
Incl. een vers sapje en het DIY pakket

2 uur Privé Wellness Studio High Bubbles – €149
Incl. een halve fles champagne, vers fruit een chocolade plank

2,5 uur ‘Soaked in Relaxation’ – €149
De privé sauna in combinatie met de massagestoel

2,5 uur Privé Wellness Deluxe – €179
Incl. een vers sapje, het DIY pakket én een sessie in de massagestoel

*Voor actuele prijzen en pakketten, check de SOAK Amsterdam website.

 

Massages

Kom tot rust in de privé sauna's van SOAK Urban Wellness in Amsterdam.

Naast de Privé Wellness Studio bieden ze de optie voor een massage. Je kunt kiezen uit twee verschillende massagestijlen: de ontspanningsmassage en de shiatsu massage. De massage kun je boeken voor 60 of 90 minuten en wordt verzorgd door een ervaren masseuse in een aparte ruimte.

Liever iets korter? Voor 20 minuten kan je plaatsnemen in hun massagestoel, die je lichaam van top tot teen masseert.

 

Eten & drinken

Kom tot rust in de privé sauna's van SOAK Urban Wellness in Amsterdam.

Bij binnenkomst loop je direct het kleinschalige café in. Hier kan je lekkere koffie en thee bestellen. Ook maken ze hier soepjes, salades en yoghurt bowls. Ze maken alles vers, dus laat je verrassen door wat er die dag op het menu staat!

 

Mijn ervaring

Kom tot rust in de privé sauna's van SOAK Urban Wellness in Amsterdam.

Natuurlijk kon ik het niet laten om deze parel in Amsterdam zelf even te testen. Niet alleen heb ik de Privé Wellness Studio geboekt, maar een massage, lunch, sapje én DIY pakket mochten niet ontbreken.

Schema op maat

Omdat we heel graag zowel de Privé Wellness Studio als een massage wilden, raakten we een beetje in de knoop met het reserveren. Maar na een belletje naar de eigenaresse was dit zo opgelost. Binnen no-time had ze geschakeld met de masseuse en een schema op maat voor ons gemaakt.

Onze SPA dag

Onze dag zag er als volgt uit: bij binnenkomst begonnen we met een lekkere verse salade, een soepje en koffie/thee in hun café. Na de lunch werden we naar de wellness ruimte gebracht en kregen we een uitleg over de verschillende cabines.

Terwijl ik als eerste mijn 60 minuten durende massage kreeg, mocht de ander alvast genieten van de privé sauna’s. Na mijn massage wisselden we en kon ik een uur lang genieten van de Finse sauna, afgewisseld met een frisse neus, de douches en de stoomcabine.

Na beiden een massage te hebben gehad, kregen we een heerlijk vers sapje en zijn we aan de slag gegaan met het DIY pakket. De eigenaresse vertelde dat de producten uit het pakket uit een winkeltje uit Amsterdam komen, die met zorg worden samengesteld. En dat kon je merken, want na het scrubben, het kleimasker op doen en de huidolie smeren, was onze huid baby zacht.

Tot slot kregen we nog een leuk extraatje; we mochten namelijk nog gratis in de infrarood sauna! Ondertussen zaten we ook al veel langer dan 2 uur in de privé sauna, maar dat was voor hen op die dag helemaal geen probleem.

Conclusie

Kom tot rust in de privé sauna's van SOAK Urban Wellness in Amsterdam.

We waren positief verrast door onze ervaring bij SOAK. We zijn zo lief ontvangen en er werd continu met ons meegedacht. Alles was op ons gericht – je wordt echt even in de watten gelegd.

De ruimtes van SOAK zijn ook prachtig. Het design is heel strak en fris en je ziet dat er aandacht aan is besteed. Het voelde allemaal erg ‘nieuw’ en helemaal van deze tijd. Geen massale, vergane sauna dus, maar een hip nieuw concept waar je waar krijgt voor je geld. Ik zeg: een échte aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *