5 Beste plekken voor een high tea in Antwerpen - Weekends in Antwerpen Skip to main content
De heerlijkste gebakjes maken ze bij Patisserie Lints, die tevens een eigen Tearoom hebben! Dit betekent allemaal lekkers uit de patisserie, mini broodjes, chocolaatjes en koffie of thee.

5 Beste plekken voor een high tea in Antwerpen

Door Mathilde Simon
juli 15, 2020

De afternoon tea in Antwerpen – ook wel de high tea genoemd – is de ideale middag met je vriendinnen, familie of partner. De afternoon tea zit altijd vol met zoetigheid zoals scones, gebakjes, chocolaatjes en sandwiches. En een flinke lading thee mag natuurlijk ook niet ontbreken!

Ook al is de afternoon tea nog best uniek in Antwerpen, er zijn genoeg leuke opties! Of je nou iets leuks en lekkers zoekt voor tussen het shoppen door, of iets te vieren hebt, hieronder lees je over de beste plekken voor een afternoon tea in Antwerpen!

 

1. Domestic

We beginnen dit artikel gelijk met een knaller! Deze poederroze bakkerij in een prachtig historisch pand is namelijk de perfecte setting voor een Engelse high tea. Krokante broodjes, de lekkerste gebakjes recht uit hun bakkerij en oneindig veel thee; hier wil je high tea’en!

Adres

Lange Gasthuisstraat 5, 2000 Antwerpen, België

Prijs

€31 pp

 

2. Salon de Thé Claude

Een theesalon zoals je die verwacht, met passend interieur, uitzicht op het plein en een etagère vol lekkers. Sandwiches, scones, jams, taartjes en macarons behoren allemaal tot de ‘Lazy Afternoon Tea’ . En natuurlijk onbeperkt thee!

Adres

Hendrik Conscienceplein 5, 2000 Antwerpen, België

Prijs

€35 pp

 

3. Hilton Antwerpen

In de lounge van het Hilton – lekker centraal aan de Groenplaats – geniet je van hun high tea. In internationale sferen eet je hier alles wat je van een high tea kan verwachten, inclusief thee!

Adres

Groenplaats 32, 2000 Antwerpen, België

Prijs

Onbekend

 

4. Marolus

In dit schattige zaakje geniet de lekkerste huisgemaakte scones, desserts, hartige hapjes, iced tea, cava en natuurlijk thee! Krijg je het allemaal niet op? Geen probleem; ze doen het gewoon voor je in een doosje om mee te nemen.

Adres

Hendrik Conscienceplein 14, 2000 Antwerpen, België

Prijs

Ma – vrij €25 pp
Za, zo & feestdagen €30 pp

 

5. Patisserie Lints

De heerlijkste gebakjes maken ze bij Patisserie Lints, die tevens een eigen Tearoom hebben! Dit betekent allemaal lekkers uit de patisserie, mini broodjes, chocolaatjes en koffie of thee.

Adres

Vleminckveld 68, 2000 Antwerpen, België

Prijs

€18,70 pp

 

Weet jij nog andere leuke plekken in Antwerpen voor een high tea? Laat het ons weten, dan voegen we die toe aan ons artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *