10x all day breakfast plekken in Den Haag - Weekends in Den Haag Skip to main content

10x all day breakfast plekken in Den Haag

Door Mathilde Simon
november 03, 2020

Hotspots die een all day breakfast concept hebben, verdienen een apart artikel! Want hoe fijn is het als je de gehele dag kan kiezen van het ontbijtmenu? Pancakes, wafels, avocado toast, yoghurt met granola all day long

Hieronder delen wij de leukste plekken in Den Haag, waar je de hele dag kunt genieten van een heerlijk ontbijtje. 

 

1. Perron x Coffee by Lot61

We beginnen met een hotspot waar ze ook nog eens lekkere koffie serveren; ook niet geheel onbelangrijk, toch?

Bij Perron x Coffee by Lot61 kan je van 10:00 tot 16:00 uur alles van het menu bestellen. Dit betekent American pancakes, eitjes op allerlei manieren bereid, shakshuka en – voor de grote trek – veggie burgers en hotdogs!

Trek gekregen in koffie? Lees hier over de leukste koffie plekken in Den Haag

Adres

Torenstraat 98, 2513 BV Den Haag

 

2. Bartine

Bij Bartine bestel je vanaf 9:30 van één menu. Dat betekent de gehele dag toegang tot hun heerlijke Turkish eggs, falafel burger en scrambled eggs & avocado.

Adres

Herengracht 11, 2511 EG Den Haag

 

3. Haley’s Comet Breakfast Club

Bij Haley's Comet op de Piet Heinstraat staat het in het teken van de 80's. Lekker nostalgisch en een tikje rebels. En dat is precies hoe het menu is bedacht: Amerikaanse en Nederlandse klassiekers, waarbij het oude en het nieuwe wordt gecombineerd. Het resultaat? Bagels, breakfast bowls én natuurlijk pancakes!

Bij Haleys Comet op de Piet Heinstraat staat het compleet in het teken van de 80’s. Dit betekent een lekker nostalgisch en rebels interieur én menu.

Volgens hun concept combineren ze de Amerikaanse en Nederlandse klassiekers en het oude en het nieuwe. Het resultaat? Bagels, breakfast bowls en overheerlijke pancakes!

Adres

Piet Heinstraat 133, 2518 CG Den Haag

 

4. Pim Coffee Sandwiches & Vintage

Bij Pim stap je binnen in een vintage huiskamersfeer en eet je ontbijt volgens het all-day breakfast concept. Het maakt dus niet uit hoe laat je je bed uit stapt, Pim’s ontbijtje staat voor je klaar.

Naast het uitgebreide drankjes menu (hello chai lattes, verse theetjes, koffies en smoothies), kan je de gehele dag van hun ontbijtmenu bestellen.

Wat kan je verwachten? Havermout, toast met avocado, wentelteefjes, biologische yoghurt met vers fruit en natuurlijk het uitgebreide Pim’s ontbijt voor twee!

Adres

Prins Hendrikstraat 113, 2518 HM Den Haag

 

5. Coco

Bij Coco is het eten echt een feestje. Deze ontbijt- en lunchzaak in het hofkwartier maakt de lekkerste kleurrijke gerechten die erom roepen om gefotografeerd te worden.

Hun all day breakfast menu is dan ook om je vingers bij af te likken. Denk aan açai bowls, wentelteefjes en kleurrijke fluffy pancakes!

Trek gekregen in pancakes? Lees hier ons artikel met de lekkerste fluffy pancakes van Den Haag!

Adres

Molenstraat 63, 2513 BJ Den Haag

 

6. Vascobelo

Tot 12:00 uur bestel je bij Vascobelo een lekker ontbijtje zoals de Vascobelo Breakfast of de Classic Breakfast. Máár, na 12en hebben ze een klein, maar fijn, all day breakfast menu!

Hierop vind je lekkere croissants, een açai bowl, Griekse yoghurt en crackers met verschillende toppings. Bestel daarbij ook zeker hun lekkere koffie en/of een vers sapje!

Adres

Hooistraat 2, 2514 BM Den Haag

 

7. Café Blossom

Met hun ideale locatie, is het een top plek om een lekker ontbijtje te scoren. Op elk moment van de dag! Kies bijvoorbeeld voor de healthy breakfast platter, met verse jus, avocado toast, yoghurt, vers fruit en een gekookt eitje.

Tip: neem je eten mee en ga lekker picknicken!

Adres

Anna Paulownastraat 70C, 2518 BH Den Haag

 

8. Teds

Bij Teds maakt het niet uit op welk tijdstip van de dag je wat bestelt. Je dag beginnen met een cocktail? No problem! Om 15:30 uur wakker worden met een koffie en wentelteefjes? Het kan allemaal!

Adres

Frederikstraat 32, 2514 LK Den Haag

 

9. Club Vers

Eten bij Club Vers is vers, gezond én lekker. Ideaal voor vegetariërs of veganisten of mensen die gewoon heel graag genieten van een all-day breakfast!

Een heerlijk all day breakfast concept waar je als health liefhebber goed terecht kan. Denk aan lekkere pancakes, breakfast bowls, bananenbrood, sandwiches… Heb je speciale dieetwensen? Zoals glutenvrij, vegan of suikervrij? Ook daar hebben ze aan gedacht.

Adres

Stationsweg 136a, 2515 BS Den Haag

 

10. Bleyenberg

Het restaurant van Bleyenberg is een toffe zaak met enorme raampartijen, hoge plafonds, mooie planten en een ruime inrichting. Ideaal om lekker uitgebreid te genieten van een ontbijtje.

Op het all day breakfast menu vind je twee verschillende soorten pancakes, een breakfast burger met scrambled eggs en een lekkere sunny side up op toast.

Adres

Grote Markt 10, 2511 BG Den Haag

 

Zijn we jouw favoriete all day breakfast hotspot in Den Haag vergeten? Laat het ons weten in de reacties!

 

Pin dit artikel

Kan jij je ontbijtje ook wel heel de dag door eten? Wij ook! Daarom hebben we hier de leukste all day breakfast hotspots in Den Haag op een rij gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *