15 Beste plekken voor een cocktail in Den Haag - Weekends in Den Haag Skip to main content
Milú is een leuke plek in Den Haag waar je lekker kan borrelen en een heerlijke cocktail kan bestellen.

15 Beste plekken voor een cocktail in Den Haag

Door Mathilde Simon
juli 23, 2020

Het is weekend en je bent toe aan een avondje cocktails met je vrienden. Maar waar ga je dan heen? Waar drink je de beste pornstars, mojito’s en pina coladas?

Hieronder delen we de leukste plekken in Den Haag voor een cocktail, van rooftop barren waar ze de klassiekers serveren tot toffe thema barren waar je unieke creaties drinkt.

 

1. Palmette

Bij de bistro Palmette in Den Haag eet je volgens de Frans-internationele keuken. Dit betekent gerechten zoals gnocchi met eekhoorntjesbrood, kastanjes en champignons of bijvoorbeeld aubergine op Libanese wijze, kabeljauw of knolselderijsoep.

Op de muren vind je bloemen, planten en flamingo’s en op de kaart staan cocktails zoals The Royal Palmette, met witte port en jasmijnthee, en The Kombucha High Ball, met kombucha en vodka. Een leuke frisse zaak waar je lekkere cocktails drinkt!

Adres

Plaats 27, 2513 AD Den Haag

 

2. Mama Kelly

Mama Kelly vind je in zowel Amsterdam als Den Haag: de ultieme hotspot voor interieur liefhebbers. Op de kaart vind je natuurlijk kip of kreeft, maar wist je dat je hier ook lekker een cocktail kan drinken?

Adres

Saturnusstraat 100, 2516 AH Den Haag

 

3. MingleMush

Naast Centraal Station vind je MingleMush; een toffe foodhall met allerlei verschillende stands. Je eet hier gerechten van overal ter wereld en, niet geheel onbelangrijk, drinkt hier lekkere cocktails!

Chocolade liefhebbers kunnen kiezen voor de Choco Loco. Speel je liever op safe? Ga dan voor de klassieke Cosmopolitan of Dark & Stormy.

Adres

Anna van Buerenplein 712, 2595 DK Den Haag

 

4. Stan & Co

Cocktails, mocktails, Gin & Tonics… Bij Stan & Co kan je je lol op. Op de kaartje vind je klassiekers zoals de Mojito en Cosmopolitan, maar je kan je natuurlijk ook laten verrassen door de ‘special’ van de dag.

Adres

Saturnusstraat 100, 2516 AH Den Haag

 

5. The Gyros Club

Nog zo’n parel op de Grote Markt. Met een knipoog naar Griekenland eet je niet alleen lekkere gerechten (crispy feta, gyros of sushi anyone?) , maar drink je ook overheerlijke bijpassende cocktails in hun prachtig ingerichte zaak.

Adres

Grote Markt 1, 2511 BG Den Haag

 

6. VaVoom Tiki Room

Als de cocktails net zo leuk zijn als de naam, dan moet het wel goed zitten. Met hun toffe Hawaiiaanse interieur en cocktails geserveerd in leuke thema glazen, heb je gegarandeerd een leuke avond.

Adres

Grote Markt 29, 2511 BG Den Haag

 

7. Milú

Milú is een leuke plek in Den Haag waar je lekker kan borrelen en een heerlijke cocktail kan bestellen.

Een gezellige plek in Den Haag waar je lekker kan borrelen en met een gerust hart een cocktail kan bestellen. Wat dacht je van een Spicy Mango Martini of een Kiwi Kartel?

Adres

Driehoekjes 15, 2513 AZ Den Haag

 

8. Bleyenberg

Bleyenberg is een restaurant mét rooftopbar en een kaart vol lekkere cocktails. Heerlijk om met lekker weer te zijn. Is het minder goed weer? Ga dan lekker binnen zitten, want het interieur is super leuk.

Een restaurant, een rooftopbar en een kaart met lekkere cocktails. Zie je jezelf al zitten in de zomer, met een groot glas in je hand, vrienden om je heen en een uitzicht over de Grote Markt?

Adres

Grote Markt 10, 2511 BG Den Haag

 

9. Bricks “Hooch & Brew”

Bricks is uitgeroepen tot de beste cocktailbar van het land en met een reden, want de cocktails zijn stuk voor stuk unieke creaties. Geen standaard cocktails dus, maar bij elk bezoek weer een nieuwe mix, want de cocktails worden ter plekke bedacht. Hoe tof is dat?

Bricks is uitgeroepen tot de beste cocktailbar van het land en met een reden, want de cocktails zijn stuk voor stuk unieke creaties. Geen standaard cocktails dus, maar bij elk bezoek weer een nieuwe mix, want de cocktails worden ter plekke bedacht. Hoe tof is dat?

Adres

Prinsestraat 5a, 2513 CA Den Haag

 

10. The Penthouse skybar

Hier drink je cocktails met een fantastisch uitzicht. Op de 42ste verdieping van The Penthouse zit de skybar, waar je cocktails drinkt zoals de ‘La Vie en Rose’, met Vermouth en Rose Lemonade, en de Manhattan Especial, met Rum, Vermouth en koffie.

Adres

Haagse Toren Rijswijkseplein 786, 2516 LX Den Haag

 

11. Hotel Indigo

Wat voorheen een bankkluis was, is nu de Gold Bar van Hotel Indigo. Het interieur heeft een ouderwets en geïnspireerd op een speakeasy. Een mysterieus sfeertje en kenmerkelijke cocktails; klinkt als een bezoekje waard.

Adres

Noordeinde 33, 2514 GC Den Haag

 

12. The Five Points

Deze toffe cocktailbar is geïnspireerd door de Five Points buurt in New York eind 1800, waar het voelt alsof je teruggaat in de tijd van gangsters en excentrieke bourgeoisie. Verwacht unieke cocktails, een bijpassend interieur en een relaxte sfeer.

Adres

Korte Houtstraat 5, 2511 CC Den Haag

 

13. Luden

Drankje doen in Den Haag? Probeer dan eens Luden aan het Plein.

Aan het Plein in Den Haag, in een karakteristiek pand, vind je Luden. Hier drink je op de vrijdagavond gezellig met je vrienden een cocktail of speciaalbiertje terwijl je geniet van de livemuziek.

Adres

Plein 6-7, 2511 CR Den Haag

 

14. The Court

De naam verklapt het al; deze cocktailbar refereert naar de rechtbank met de naam, het interieur en de cocktails. Kies bijvoorbeeld voor ‘Art. 5 Taxi license’, met Tanqueray en Mango Chutney, of ‘Art. 15 Drug prohibition law’, met koffielikeur en ginger ale.

Adres

Groenewegje 115, 2515 LP Den Haag

 

15. SPARK

Cocktails after work? Klinkt goed! SPARK is de cocktailbar in het Hilton hotel, waar je hun signature cocktails drinkt op het grote terras aan het water.

Adres

Zeestraat 35, 2518 AA Den Haag

 

Waar ga jij dit weekend de cocktails in Den Haag testen?

 

Pin dit artikel

Zin om dit weekend cocktails te drinken in Den Haag? Wij delen onze favoriete plekken met je. Proef de klassiekers tot de meest unieke creaties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *