Over Den Haag - The Hague Skip to main content

Over
Den Haag

Ben je van plan Den Haag te bezoeken? Leuk! Dan zijn er waarschijnlijk een aantal dingen die je van ons wilt weten. Je wilt natuurlijk bij de beste restaurants eten, de leukste plekjes ontdekken en alle praktische tips ontvangen. Op die manier haal je alles uit je bezoek. 

 

Praktische informatie

Wil je weten wat de beste reistijd is voor Den Haag? Waar je je bagage kan opslaan? En op welke dagen de winkels gesloten zijn? Dat lees je allemaal hier.

Lees meer
Dit zaakje is niet alleen een boekenwinkel, zoals de naam doet vermoeden, maar is ook een heel leuk café. Tussen de boeken, in de tuin of op het terras geniet je van een lekker kopje koffie, ontbijt of lunch terwijl je je pas gekochte boek openslaat.

De leukste hotspots

Den Haag zit vol met hippe cafés, trendy restaurants en fancy cocktailbars. De vraag is alleen: waar? Bekijk hier de artikelen met onze favoriete hotspots.

Lees meer
In het Mauritshuis in Den Haag bewonder je de beste schilderijen die Nederland kent, zoals die van Rembrandt en Vermeer.

Beziens-
waardigheden

Als politieke hoofdstad, is er in Den Haag genoeg te ontdekken. Bezoek musea, bewonder de koninklijke gebouwen, doe mee aan leuke activiteiten, en ga zo maar door. Bekijk onze artikelen met leuke dingen om te doen in Den Haag.

Lees meer

Hoe kom ik in Den Haag?

Of je nou met de trein, het vliegtuig, de auto of het openbaar vervoer komt. Het kan allemaal. Lees op deze pagina hoe je Den Haag het beste kunt bereiken.

Lees meer
Het Zeeheldenkwartier in Den Haag is een van de leukste wijken van de stad. Gevuld met leuke winkels, galeries, musea, cafés en is de plek waar festivals, markten en andere leuke evenementen plaatsvinden.

Buurten van Den Haag

Wat zijn de beste buurten in Den Haag om te overnachten, te eten en de leukste bezienswaardigheden te ontdekken? Wij hebben een aantal leuke buurten voor je op een rij gezet.

Lees meer