Hoe kom ik in Den Haag? - The Hague Skip to main content

Hoe kom ik in
Den Haag?

Van Schiphol naar Den Haag

Komt je vliegtuig aan op Schiphol? Dan kan je gemakkelijk in Den Haag komen. Na het landen op Schiphol, kun je direct overstappen op de trein. Kies voor een van de verschillende stations in Den Haag die het dichtste bij jouw bestemming liggen. De meest centrale stations zijn Den Haag Centraal en Holland Spoor.

Geen zin in de trein? Een taxi is ook een mogelijkheid. Dit is wel een stuk duurder, maar natuurlijk ook een stuk comfortabeler! Via verschillende websites kan je een taxi boeken van tevoren, waar je een vaste prijs voor betaalt. Ook kun je op Schiphol een taxi aanhouden. Hier betaal je echter vaak via de meter, wat een stuk duurder kan uitpakken dan misschien gehoopt.

 

Van Rotterdam The Hague Airport naar Den Haag

Rotterdam The Hague Airport ligt redelijk dichtbij Den Haag en daarom een goede optie om naartoe te vliegen. De makkelijkste manier om vanaf de luchthaven naar Den Haag te reizen, is met metrolijn E. Pak eerst bus 33 naar Meijersplein en stap hier vervolgens op de metro richting Den Haag.

Den Haag is ook met de bus te bereiken. Pak bus 37, die je vervolgens via Delft naar Den Haag Leyenburg brengt. Vanaf hier kun je met de tram of bus het centrum bereiken.

Natuurlijk is ook hier de mogelijkheid om een taxi te nemen. Gebruik de officiële Rotterdam Airport Taxi om te worden afgezet op jouw bestemming.

 

Ik kom met de trein naar Den Haag

Als je vanuit een andere stad naar Den Haag komt, is de meest handige optie de trein. Heel gemakkelijk reis je met de ns naar alle verschillende stations in Den Haag. De meeste centrale treinstations in Den Haag zijn Den Haag Centraal en Hollands Spoor; vanaf hier ben je binnen no time in het centrum. Vanaf hier is het ook heel makkelijk om je reis voor te zetten met de tram of bus.

 

Ik kom met de auto naar Den Haag

Vanaf de snelweg ben je in enkele minuten midden het Den Haag centrum. Ideaal! Probeer van tevoren je reis goed te plannen, zodat je de spits kunt vermijden en zeker bent dat je je auto kunt parkeren.

Tip: gebruik Mobypark om een parkeerplaats van tevoren te reserveren.

Meer informatie vind je op onze pagina over parkeren in Den Haag.