Team weekends - The Hague Skip to main content

Team Weekends

Lisanne van Beurden

Oprichter

Als medeoprichter van Weekends in Den Haag, houdt Lisanne zich graag bezig met redactionele werkzaamheden. Zo schrijft ze het liefst artikelen over nieuwe verborgen plekjes, vintage winkels en de leukste markten. SEO is voor haar niks nieuws en ze zorgt ervoor dat het platform altijd up te date blijft.

Meer door Lisanne

Mathilde Simon

Oprichter

Mathilde is medeoprichter van Weekends in Den Haag en houdt zich binnen het team graag bezig met nieuwe idee├źn. Zo is ze betrokken bij het bedenken en uitwerken van concepten en bij de marketing. Maar ook het schrijven laat ze niet links liggen.

Meer door Mathilde
Sabine is geboren en getogen in de mooie stad achter de duinen. Haar passie? ETEN. Dolverliefd is deze wandelende restaurant encyclopedie om de leukste en lekkerste food hotspots te ontdekken. Ook weet ze veel over wijn en is ze regelmatig bij een proeverij te vinden. Favoriete eten? Oesters en pizza! Volg haar food adventures op @sabineberger

Sabine Berger

Blogger

Sabine is geboren en getogen in de mooie stad achter de duinen. Haar passie? ETEN. Dolverliefd is deze wandelende restaurant encyclopedie om de leukste en lekkerste food hotspots te ontdekken. Ook weet ze veel over wijn en is ze regelmatig bij een proeverij te vinden. Favoriete eten? Oesters en pizza! Volg haar food adventures op @sabineberger.

Meer door Sabine