9 Unieke hotspots in Den Haag - Weekends in Den Haag Skip to main content
Wil je Den Haag vanaf hoge hoogtes zien? Bezoek dan het Penthouse.

9 Unieke hotspots in Den Haag

Door Mathilde Simon
juli 22, 2020

Deze unieke hotspots in Den Haag zijn nét even wat anders dan je doorsnee restaurants, bars en winkels. Leuk als je op zoek bent naar iets nieuws en verfrissends!

In dit artikel vind je plekken waar je geniet van een high tea als een echte royal, waar je naast een lekkere lunch leert surfen en waar je gerechten alle kleuren van de regenboog hebben. Met deze unieke hotspots heb je weer genoeg leuke plekken te bezoeken in Den Haag!

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Check dan ons artikel met de leukste restaurants in Den Haag.

 

1. Mugs & Mermaids

Als je van kleurrijke gerechten houdt, moet je echt naar Mugs & Mermaids in Den Haag. Denk aan latte’s in alle kleuren van de regenboog, blauwe pancakes, paarse smoothie bowls, salades met blauwe dressing en ga zo maar door.

Als je van kleurrijke gerechten houdt, mag je deze plek niet overslaan. Denk aan latte’s in alle kleuren van de regenboog, blauwe pancakes, paarse smoothie bowls, salades met blauwe dressing en ga zo maar door. En het fijne is: alle kleurrijke gerechten zijn zonder kunstmatige kleurstoffen.

Adres

Torenstraat 79, 2513 BP Den Haag

 

2. Lola Bikes & Coffee

Het is een unieke combinatie: een fietsenwinkel en koffiezaak in één. Of je nou je fiets wilt laten maken, op zoek bent naar een nieuwe, of gewoon een lekker bakje koffie wilt, het kan allemaal.

Het is een unieke combinatie: een fietsenwinkel en koffiezaak in één. Of je nou je fiets wilt laten maken, op zoek bent naar een nieuwe, of gewoon een lekker bakje koffie wilt, het kan allemaal. Neem plaats tussen de fietsen en ervaar het zelf!

Benieuwd naar nog meer leuke koffieplekjes? Lees dan ons artikel met de beste plekken voor koffie in Den Haag

Adres

Noordeinde 91, 2514 GD Den Haag

 

3. Mama Kelly

Mama Kelly staat bekend als dé Instagram hotspot dankzij het toffe interieur. In Amsterdam is de hele zaak roze, maar in Den Haag zie je meer blauwe tinten, industriële elementen en grote lichtgevende letters die ‘Mama Kelly’ doen oplichten.

Het concept hier is simpel: je eet hier kip of kreeft. Ben je nou echt geen fan van kip of kreeft? Ze hebben ook een aantal steaks op de kaart een een vegetarische risotto. Blijf ook zeker hangen voor een cocktail, want die zijn ook niet mis.

Adres

Saturnusstraat 100, 2516 AH Den Haag

 

4. High tea bij Hotel des Indes

Hotel des Indes is een koninklijk hotel, gelegen op steenworp afstand van Het Binnenhof met de Hofvijver, Paleis Noordeinde, de Tweede Kamer en het Mauritshuis, is een waar begrip in zowel Den Haag als omstreken.

Hotel des Indes is een koninklijk hotel, gelegen op steenworp afstand van Het Binnenhof met de Hofvijver, Paleis Noordeinde, de Tweede Kamer en het Mauritshuis, is een waar begrip in zowel Den Haag als omstreken.

Bezoek het hotel voor een koninklijke high tea, waarin je wordt voorzien van vier gangen.

Dit is niet de enige plek voor een lekkere high tea! Check voor meer leuke opties ons artikel met de beste plekken voor een high tea in Den Haag.

Adres

Lange Voorhout 54-56, 2514 EG Den Haag

 

5. The Penthouse

Wil je Den Haag vanaf hoge hoogtes zien? Bezoek dan het Penthouse.

Bij het bezoeken van een grote stad is dit één van de bezienswaardigheden die je niet wilt overslaan. In The Penthouse kan je namelijk Den Haag vanuit de hoogte bekijken.

Je kan ervoor kiezen om hier te overnachten, een hapje te eten, te genieten van een high tea of een drankje te doen. Kijk hier hoe de zon ondergaat terwijl je geniet van een drankje en een hapje.

Adres

Haagse Toren, Rijswijkseplein 786, 2516 LX Den Haag

 

6. VaVoom Tiki Room

Een bar met een tropisch tintje! Nét even wat anders dan een gewone cocktailbar, toch? Met hun toffe Hawaiiaanse interieur en cocktails geserveerd in leuke thema glazen, heb je gegarandeerd een leuke avond.

Wil je je avond voortzetten met nog meer cocktails? Lees dan ons artikel met de beste plekken voor een cocktail in Den Haag.

Adres

Grote Markt 29, 2511 BG Den Haag

 

7. MingleMush

Een bruisende plek waar van alles gebeurt en smaken samen komen; in welke stad je ook bent, hiervoor ga je naar een foodhall. MingleMush zit vol met allerlei verschillende stands waar je gerechten eet van over heel de wereld.

Of je nou trek hebt in roti, sushi, een cocktail of een kopje koffie; je bent hier wel even zoet.

Adres

Anna van Buerenplein 712, 2595 DK Den Haag

 

8. Hart Beach

Voor deze unieke hotspot in Den Haag reizen we even af naar het strand. Want in Scheveningen vind je Hart Beach.

Uniek omdat je hier eigenlijk voor alles terecht kan: ze leren je hier surfen én je eet eerlijke, biologische gerechten van het menu. Dit allemaal terwijl je lekker van het zonnetje geniet met je voeten in het zand.

Naast Hart Beach kent Scheveningen nog meer leuke en unieke tentjes. Lees hier wat de leukste strandtenten in Scheveningen zijn!

Adres

Strandweg 3 B, 2586 JK Den Haag

 

9. Bookstor

Dit zaakje is niet alleen een boekenwinkel, zoals de naam doet vermoeden, maar is ook een heel leuk café. Tussen de boeken, in de tuin of op het terras geniet je van een lekker kopje koffie, ontbijt of lunch terwijl je je pas gekochte boek openslaat.

Dit zaakje is niet alleen een boekenwinkel, zoals de naam doet vermoeden, maar is ook een heel leuk café. Tussen de boeken, in de tuin of op het terras geniet je van een lekker kopje koffie, ontbijt of lunch terwijl je je pas gekochte boek openslaat.

Adres

Noordeinde 39, 2514 GC Den Haag

 

Pin dit artikel

Deze unieke hotspots in Den Haag zijn nét even wat anders dan je doorsnee restaurants, bars en winkels. Ontdek ze in ons artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *